Потап відверто зізнався, чи готовий піти на фронт, а фанати вже зібралися готувати петицію

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Потап, який знову покинув Україну, відповів, чи готовий вирушити на фронт. Репер заявив, за якої умови він візьме в руки зброю і стане на захист країни. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Після того як одного разу Потап заявив, що перебуваючи в Іспанії він незрозуміло як дистанційно записався до лав територіальної оборони, слухачі неодноразово дорікали йому у виїздах за кордон. Ба більше, багато хто часто залишає під його публікаціями запитання, чим зараз займається артист і чи не було в нього бажання вирушити на фронт.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак багато хто навпаки вважає, що Потап може більше допомогти Україні, продовжуючи концертну діяльність і збираючи фінанси для ЗСУ. Так, під однією з його публікацій в Instagram одна з передплатниць запропонувала і зовсім створити петицію, щоб його не забрали на фронт. Але, сам Потап відмовляється від такої ініціативи та запевняє, що не ховається від мобілізації.

Ніяких петицій! Закликають - іду, я українець, чоловік, це обов'язок! А поки що я роблю те, що вмію найкраще,

- відповів Потап.

Потап відверто зізнався, чи готовий піти на фронт, а фанати вже зібралися готувати петицію - фото №1
Фото: instagram.com/realpotap
Потап відверто зізнався, чи готовий піти на фронт, а фанати вже зібралися готувати петицію - фото №2
Фото: instagram.com/realpotap
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Оля Полякова спробувала виправдати Потапа, який ховався в Іспанії на початку війни. За словами співачки, він нібито боявся погроз Кадирова і Тіматі.