"Прокинулася з перснем на пальці": Леся Нікітюк заінтригувала змінами після дня народження

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Нещодавно Леся Нікітюк відсвяткувала своє 36-річчя . Зазвичай на честь дня народження зірка телебачення звикла влаштовувати вечірки, однак у світлі теперішніх подій, її святкування стали досить скромними. Та все ж ведуча розповіла, як пройшов святковий день.

На своїй сторінці в Instagram Леся Нікітюк поділилася кадрами, зробленими в день народження. На знімках телеведуча позувала в міні-сукні від французького Будинку моди Mugler, з яскравим макіяжем і стильною укладкою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Судячи з усього, в день народження вона отримала багато привітань не тільки від близьких і родичів, а й від своїх фанатів. Леся пожартувала, що всі побажання вже збулися:

Прокинулася здорова, щаслива, з перснем на пальці, чоловіком і двома дітьми... Усе так, як ви мені побажали. Тож, бажаю вам усього того, що ви побажали мені, довго писати не можу, бо діти хочуть грудей, а чоловік є... Ну і навпаки.

"Прокинулася з перснем на пальці": Леся Нікітюк заінтригувала змінами після дня народження - фото №1
Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Крім того, в день народження Леся Нікітюк отримала безліч букетів і кульок, які створили святкову атмосферу. Однак через кілька днів знаменитість вирішила, що більше користі вони принесуть у дитячій лікарні, подарувавши емоції малюкам. А квіти вона віддасть лікарям, які там працюють.

"Прокинулася з перснем на пальці": Леся Нікітюк заінтригувала змінами після дня народження - фото №2
Фото: instagram.com/lesia_nikituk
"Прокинулася з перснем на пальці": Леся Нікітюк заінтригувала змінами після дня народження - фото №3
Фото: instagram.com/lesia_nikituk
"Прокинулася з перснем на пальці": Леся Нікітюк заінтригувала змінами після дня народження - фото №4
Фото: instagram.com/lesia_nikituk
"Прокинулася з перснем на пальці": Леся Нікітюк заінтригувала змінами після дня народження - фото №5
Фото: instagram.com/lesia_nikituk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Леся Нікітюк чуттєво  привітала українців із Днем Незалежності.  На кадрах ведуча позувала у розкішній вишитій сукні на фоні монумента "Батьківщина-Мати" у Києві. Свій допис вона підписала рядками з вірша Ліни Костенко "Буває, часом сліпну від краси".