"28 років святкую 28 днів": Jerry Heil поділилася незвичайною практикою на день народження

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кілька днів тому, 21 жовтня, співачка Джеррі Хейл відсвяткувала свій день народження. А на честь цього вона запустила власну практику, пов'язану з її віком. Подробиці розповідаємо на HOCHU.ua!

Днями Яні Шемаєвій виповнилося 28 років. До цього часу співачка здобула немаленьку популярність в Україні, вражаючи шанувальників своїми музичними талантами . Однак на цьому артистка не зупиняється. На своїй сторінці в Instagram співачка розповіла про головну мету, до якої прагне, розвиваючи свою кар'єру. За словами артистки, вона бажає настільки популяризувати українську музику, щоб її слухали в усьому світі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Джеррі Хейл зізнається, що раніше вона боялася ставати дорослішою. Але, зараз вона "усвідомила цінність часу" і намагається не опускати руки в досягненні своїх бажань.

Я боялася ставати старшою, але коли цей день настав, навпаки стала сміливою. Тому що немає часу зволікати. Тому що є усвідомлення цінності часу.
Собі я бажаю довести справу до кінця: взяти українську музику за руку і вийти на світову сцену. Молюся, мрію, планую, сплю і бачу,

- поділилася Jerry Heil у свій день народження.

Крім того, на 28-річчя артистка вирішила пригадати, які думки впливали на неї протягом усього року, що минув. А своїм шанувальникам вона пообіцяла, що щодня публікуватиме свої переконання, які вона усвідомила до нинішнього часу.

28 років святкую 28 днів, тому щодня публікуватиму думки, якими мене осяяло минулого року.
День 2
Потрібно бути достатньо мудрою, щоб дозволити собі бути дурною,

- написала виконавиця.

"28 років святкую 28 днів": Jerry Heil поділилася незвичайною практикою на день народження - фото №1
Фото: instagram.com/thejerryheil
"28 років святкую 28 днів": Jerry Heil поділилася незвичайною практикою на день народження - фото №2
Фото: instagram.com/thejerryheil
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Джеррі Гейл заявила, що ставить кар'єру на паузу . Відома причина такого рішення.