У Києві хочуть перейменувати одну з вулиць на честь Ніни Матвієнко

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

8 жовтня пішла у вічність легендарна українська співачка Ніна Матвієнко, яка зробила величезний внесок у розвиток української культури. На честь цього українці вирішили увіковічнити пам'ять про зірку і запропонували перейменувати вулицю в Києві на її честь. Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Уже за кілька днів після смерті артистка, киянин Данило Василинюк створив петицію. У ній чоловік запропонував перейменувати вулицю Лєскова в Печерському районі Києва, яка ще 1944 року була названа на честь російського письменника і журналіста.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На думку автора петиції, цю вулицю варто перейменувати на честь Ніни Матвієнко. За його словами, Герой України заслуговує на таке визнання за свій внесок і досягнення.

Прошу перейменувати вулицю росіянина Лєскова на честь найвидатнішої співачки та актриси України Ніни Матвієнко. Ніна Митрофанівна заслужила вулицю в самому центрі Києва,

- ідеться в петиції.

До нинішнього часу петицію підписало понад 1600 українців. А щоб прискорити цей процес, ініціативу підтримала дочка Ніни Митрофанівни, співачка Тоня Матвієнко, поділившись посиланням на своїй сторінці в Instagram.

У Києві хочуть перейменувати одну з вулиць на честь Ніни Матвієнко - фото №1
Фото: petition.kyivcity.gov.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно донька Ніни Матвієнко вперше розповіла,  як переживає смерть мами . Тоня розмістила селфі, на якому показала, який вигляд має після похорону рідної людини.