Після новини про розлучення колишній чоловік Ані Лорак переніс операцію: у якому стані Мурат Налчаджиоглу

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу поки що не коментує чуток про своє розлучення , проте вирішив поділитися іншими змінами в житті. Виявилося, колишній чоловік Ані Лорак переніс операцію і зараз перебуває на реабілітації. Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Після чуток про розлучення з молодою дружиною, Мурат Налчаджиоглу нарешті порушив мовчання. Однак коментувати можливі зміни в житті він не став. Замість цього він поділився новиною, що нещодавно переніс операцію. Про це бізнесмен поділився на своїй сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Розголошувати деталі бізнесмен не став, а лише повідомив, що операція була незначною. Судячи з усього, вона пройшла в Туреччині, як і подальша реабілітація. Зараз ексчоловік Ані Лорак почувається набагато краще і вже повертається в Україну.

Після тижня реабілітації, невеликої операції, медитації, чистки душі й тіла... Я хочу сказати спасибі всім людям, які написали мені хоча б одне слово. Я навіть хочу сказати спасибі тим, хто мені не написав, усі можуть бути зайняті, це нормально. Зі мною все гаразд. Сильніший, ніж будь-коли, ніколи не здаюся,

- повідомив Мурат Налчаджиоглу.

Після новини про розлучення колишній чоловік Ані Лорак переніс операцію: у якому стані Мурат Налчаджиоглу - фото №1
Фото: instagram.com/muratnalca
Після новини про розлучення колишній чоловік Ані Лорак переніс операцію: у якому стані Мурат Налчаджиоглу - фото №2
Фото: instagram.com/muratnalca
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До слова, нещодавно 46-річний Мурат Налчаджиоглу зізнався, що  фарбує волосся і бороду , щоб підтримувати імідж. Бізнесмен поділився кадрами з салону і показав, які процедури робить систематично.