На зло росіянам: Максим Галкін викликав фурор у Варшаві, заспівавши "Піду втоплюся" українською мовою (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Російський комік Максим Галкін вкотре підтримав Україну. На своєму сольному концерті у Варшаві артист викликав фурор, виконавши пісню Андрія Миколайчука "Піду втоплюся". Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Наразі гуморист вирушив у тур, частиною якого був і концерт у Польщі. Підтримати артиста у Варшаві прийшли, зокрема й українці, а Максим Галкін виконав для них пісню українською мовою.  До слова, у своєму монолозі він також вкотре висміяв російську.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До репертуару виконавця увійшла пісня українського композитора, поета й аранжувальника Андрія Миколайчука "Піду втоплюся у річці глибокій". Вона була особливо популярною наприкінці 80-х - на початку 90-х років. Для глядачів такий перформанс на завершення концерту став особливо несподіваним. Фанати підтримали Максима Галкіна за виконання пісні українською мовою і загалом, подякували за підтримку України.

@kholyavitskiy_v #гелкин #война #концерт #варшава #россияагрессор #путинхуйло #славаукраїні #підувтоплюсяурічціглибокій #пісні #виступ #концертгалкина #галкин ♬ оригінальний звук - kholyavitskiy_v

У коментарях під відео з концерту глядачі теж не стали мовчати. Користувачі Мережі відзначили, що Галкін прекрасно виконав хіт 90-х, а також зробив це практично без акценту.

  • Навіть без акценту. А деякі ніяк не вивчать рідну мову.

  • Боже, це скоро буде народний артист України. Молодець.

  • Галкін - українець?

  • Українізація в дії,

— пишуть у коментарях.

На зло росіянам: Максим Галкін викликав фурор у Варшаві, заспівавши "Піду втоплюся" українською мовою (ВІДЕО) - фото №1
На зло росіянам: Максим Галкін викликав фурор у Варшаві, заспівавши "Піду втоплюся" українською мовою (ВІДЕО) - фото №2
На зло росіянам: Максим Галкін викликав фурор у Варшаві, заспівавши "Піду втоплюся" українською мовою (ВІДЕО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали Про те як Максим Галкін  розповів що змінив громадянство.  Артист заявив, що має європейський паспорт, який дозволяє йому проживати у багатьох країнах.