Мало не померла: американська виконавиця Pink приголомшила зізнанням про зв'язки з наркотиками (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита американська артистка - універсалка Pink, попри те, що перебуває на сцені вже 25 років, відчуває, що не є передовою зіркою американського та світового шоу-бізнесу. Навіть той факт, що 44-річній знаменитості цього року вдалося продати квитків на свої шоу по всьому світу на понад 350 мільйонів доларів, не тішить її.

Зазначимо, що Pink є максимально різноплановою співачкою. Широкій аудиторії вона відома як поп, R&B, хіп-хоп- виконавиця. Нещодавно ж знаменитість вразила своїх шанувальників особистою історією про те, як колись мало не померла через передозування наркотиками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, в ефірі телепрограми "The 60 Minutes Interview" співачка зізналася, що у 16 років вживала наркотичні речовини та одного разу була за крок до власної смерті. Pink заявила:

Я була панком. Загалом, я виросла в будинку, де щодня мої батьки кричали одне на одного, кидалися речами. Вони ненавиділи одне одного. А потім я підсіла на наркотики. Я продавала наркотики. А потім мене вигнали з дому та виключили зі школи,

— пригадує тріумфаторка знаменитої премії "Греммі".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як фанатка викинула до ніг Пінк прах своєї матері. Моторошний момент потрапив на відео.