"Прошу вас поважати мої особисті кордони": колишній Ані Лорак показово відреагував на на новину про розлучення з Лілією Реус (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Колишній обранець Ані Лорак, яка зрадила Україну, відомий турецький підприємець Мурат Налчаджиоглу не витримав та дав свій ексклюзивний коментар, щодо інформації про його розлучення з візажисткою Лілією Реус, з якою він прожив чотири місяці.

Зокрема, на своїй офіційній сторінці в Instagram Stories чоловік розповсюдив пост-пояснення про своє особисте життя. Підприємцю вкрай не сподобалося, що користувачі обговорюють його особисте життя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він попросив фоловерів не порушувати особистих кордонів. Водночас, з його повідомлення не зрозуміло, чи їхні стосунки з Лілією припинилися, чи ні.

Прошу вас поважати мої особисті кордони і не ставити запитань стосовно особистого життя. Я ніколи не обговорював і не маю наміру обговорювати своє особисте життя! Я завжди обирав мовчання і зараз обираю мовчати. Я не людина шоубізнесу чи соцмереж. Я проста і справжня людина. Це не означає, що я ангел, я просто людина. Прошу не обговорювати мене і мою родину,

- звернувся до фоловерів Мурат.

"Прошу вас поважати мої особисті кордони": колишній Ані Лорак показово відреагував на на новину про розлучення з Лілією Реус (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як після новини про розлучення, колишній чоловік Ані Лорак переніс операцію. Відомо, у якому зараз стані Мурат Налчаджиоглу.