"Я не спав 36 годин": Марк Куцевалов за добу зібрав майже 5 мільйонів гривень для ЗСУ

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Учасник проєктів Нового каналу "Пара на мільйон" і "Хто зверху?" Марк Куцевалов розповів, що його найбільше вразило за час рекордної благодійної пішої подорожі Україною. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua.

Майже місяць тому відомий український гуморист, фіналіст шоу "Пара на мільйон" Марк Куцевалов вирушив у черговий благодійний реаліті-похід. Він уже втретє йде пішки Україною, показуючи свою пригоду в соцмережах, щоб зібрати кошти на потреби ЗСУ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цього разу мета - 40 млн гривень. Разом із Фондом Сергія Притули Марк хоче придбати шість машин для цивільного розмінування деокупованих територій.

Цей похід відрізняється від попередніх насамперед дистанційно. Шлях - понад тисячу кілометрів, від географічного центру Європи (Ділове, Закарпатська область) до географічного центру України (Мар'янівка, Черкаська область). Ну, і великою сумою збору. А ще тим, що він осінній. Попередні два були літнім і зимовим,

- коментує Марк Куцевалов.

"Я не спав 36 годин": Марк Куцевалов зібрав майже 5 мільйонів гривень для ЗСУ за добу - фото №1

Марку вже вдалося зібрати близько п'яти мільйонів гривень. Щоб залучити ще більше людей до збору, гуморист вигадує різні креативи.

Мені здалося, що збір просувається повільно. Тому я вирішив ризикнути і йти пішки цілу добу, поставивши умову: якщо не зберу п'ять мільйонів за 24 години, то повернуся на точку старту. На жаль, за добу все ж не вдалося зібрати цю суму. Перше, що я тоді подумав... А нічого. Мій мозок відключився, порожнеча. Я не спав 36 годин! Але, чесно кажучи, дуже не хотів повертатися до початку маршруту і переживав перед тим, як завантажити відео про результат у соцмережі,

- каже Куцевалов.

Спостерігати за реаліті-походом Марка - суцільне задоволення. Він частенько виходить у прямий ефір і знімає сторіз, тож виникає відчуття, ніби ти йдеш поруч. Звісно, гуморист насичує свою пригоду жартами. Але й без зворушливих моментів не обходиться. Хлопець планує закінчити свій благодійний похід у листопаді, тож долучайтеся до збору! А ще стежте за блогом, бо там справді багато цікавого.

Є кілька моментів, які запам'яталися найбільше. Наприклад, коли під час добового марафону зустрів дуже худу собаку. Він трясся від холоду, я поклав його собі під куртку, і ми пішли вдвох. Тоді мало не розплакався. А зараз ми подорожуємо разом - я купив йому нашийник і повідець. Вчора собаку звали Ванда, сьогодні Трініті, завтра Моллі Мун. А взагалі, за донат у 100 тисяч гривень, можете придумати йому ім'я. Поки що план пройти з песиком похід, а далі - невідомо. Мені писало багато охочих взяти його собі. Також мені запам'ятався підйом на гору Драгобрат у темряві зі світловим мечем. І великий пес Сірко!

- ділиться Марк Куцевалов.

"Я не спав 36 годин": Марк Куцевалов зібрав майже 5 мільйонів гривень для ЗСУ за добу - фото №2
"Я не спав 36 годин": Марк Куцевалов зібрав майже 5 мільйонів гривень для ЗСУ за добу - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно колишня Марка Куцевалова вийшла заміж . Як пройшло весілля Насті Талпи ми розповідали раніше .