Тікають з Ізраїлю? Алла Пугачова і Максим Галкін придбали пентхаус на Кіпрі за 10 млн євро (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після нападу ХАМАС на Ізраїль, комік Максим Галкін запевняв, що ні він, ні його дружина з дітьми, не планують залишати країну . Однак росЗМІ продовжують поширювати інформацію, що зіркове подружжя все ж збирається переїхати на Кіпр. А заради цього вони нібито придбали розкішний пентхаус.

Нещодавно пропагандисти заявили, що Алла Пугачова з дітьми полетіла на Кіпр . А слідом за цим росЗМІ заявили , що в маєтку співачки та її знаменитого чоловіка-гумориста є пентхаус, розташований у 170-метровій вежі, яку називають найдорожчим місцевим житловим комплексом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Тікають з Ізраїлю? Алла Пугачова і Максим Галкін придбали пентхаус на Кіпрі за 10 млн євро (ФОТО) - фото №1
Фото: dom.com.cy.

Одне з видань запевняє, що Алла Пугачова і Максим Галкін придбали житло на Кіпрі ще у 2017 році, щоб отримати громадянство країни в обмін на інвестиції. Апартаменти розташовані у вежі One в Лімасолі, прямо на першій лінії біля пляжу. Повідомляється, що пентхаус знаменитостей розташований з 35-го по 37-й поверхи, де є найкращі та найдорожчі квартири-дюплекси. Їхня вартість зараз оцінюється в 7,5 -10,5 млн євро.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Максим Галкін  розповів що змінив громадянство.  Артист заявив, що має європейський паспорт, який дозволяє йому проживати у багатьох країнах.