Дівчинка виросла! Старша донька Фреймут приголомшила своєю вродою та формами (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Старша донька знаменитої української телеведучої, головного ревізора та інспектора країни Олі Фреймут Злата Мітчелл, просто вразила своїм перевтіленням від дитини, у цілком дорослу та привабливу дівчину. Це і не дивно, адже Златі вже 17.

Зокрема, на своїй офіційній сторінці в Instagram юна блогерка Мітчелл розповсюдила кадр, на якому видно, як вона позує у купальнику. Пікантний знімок донька Фреймут зробила біля басейну під час відпочинку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На світлині видно, як Злата позує у білому купальнику. Із плечей блогерки спадає біла накидка, що робить її образ більш ефектним.

Дівчинка виросла! Старша донька Фреймут приголомшила своєю вродою та формами (ФОТО) - фото №1

 17-річна Мітчелл позувала в об'єктив, закинувши голову назад. Зауважимо, що свій пост донька Фреймут вирішила не супроводжувати підписом, а лишила тільки один смайлик.  Її шанувальників вразила природна краса дівчини та пікантні форми. Зокрема, фоловери пишуть:

  • Красунечка.

  • Злата, вау.

  • Чудова дівчина.

Дівчинка виросла! Старша донька Фреймут приголомшила своєю вродою та формами (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Оля Фреймут знехтувала правилами етикету, відповідаючи хейтерам. Ведуча в грубій формі відповіла хейтерам своєї старшої доньки, які невтішно висловилися про зовнішність Злати.