Ексклюзивні кадри! Співачка Гайтана здивувала рідкісним фото доньки

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська виконавиця Гайтана надзвичайно рідко радує своїх прихильників світлинами з особистого життя. Однак, нещодавно 44-річна знаменитість  все ж таки потішила прихильників теплим родинним знімком.

Відповідним кадром артистка поділилася у себе в Instagram Stories.  На фото бачимо шестирічну доньку Гайтани Сапфір - Ніколь. На дівчинці одягнено рожевий костюм, який мав захищати її від дощу. Окрім того, в руках Сапфір-Ніколь тримала яскраву парасольку, а на її плечах висів портфель.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, 44-річна селебритіс цей день провела зі своєю донькою-школяркою. Вони разом гуляли парком та релаксували під осінній вайб та місцевий пейзаж.

Ексклюзивні кадри! Співачка Гайтана здивувала рідкісним фото доньки - фото №1

Зауважимо, що співачка та її родина нині проживають не в Україні. Артистка перетнула кордон після повномасштабного вторгнення рф.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Гайтана вразила кадрами шестирічної доньки, яку вдягнула у вишиванку.  Гайтана показала, як попри те, що знаходиться дуже далеко від України, прищеплює любов доньці до батьківщини.