"Він потрапляв під обстріли, ледь не загинув": Шаманська розсекретила деталі служби Козловського на фронті (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська блогерка-мільйонниця Аліна Шаманська розповіла, що думає про службу в ЗСУ Віталія Козловського, який є її хорошим другом. Подробиці - в нашому матеріалі.

35-річна Шаманська записала розгорнуте інтерв'ю  с телеведучим і блогером Микитою Добриніним. У бесіді з журналістом Аліна згадала про свого друга Віталія Козловського, який нині воює за незалежність та свободу України на передовій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаменитість заявила, що Віталій дійсно дуже ризикує своїм життям у певний момент він взагалі був, за словами жінки, за крок до смерті. Зокрема, Аліна розповідає:

Мій близький друг Віталій Козловський зараз дійсно воює. Я бачила відео, яке не можна показувати і яке він не показує. Я бачила, як він стріляє. Скажу, що знаю з перших вуст, що Козловський дійсно ризикує життям – він сидить в окопах, потрапляв під обстріл, після якого ледь не загинув. Він прощався з життям і думав, що це його останній день,

– розповіла Аліна.

Цікаво, що за словами Шаманської, військові, які зараз перебувають поруч з артистом думали, що він не буде брати участь у бойових діях, а лише пройде навчання. Проте, тепер вони вважають його одним з найкращих бійців.

Уся його команда, весь його батальйон, командир, підходили до нього, тиснули йому руку й казали: Віталику, ми думали, що тебе відправили просто... Ми не думали, що реально воюватимеш. Ми думали, що ти пройдеш навчання і тебе посадять, типу сидіти. Віталику, ти один із найкращих військових,

– заявила Шаманська.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Аліна Шаманська розповіла, як часто робила пластичні операції.  Шаманська мала тверде переконання, що із тією зовнішністю, що була в неї, вона не стала б тим, ким є сьогодні.