"Мені треба прожити 53 роки, щоб він повернув все": Кондратюк розсекретив суму, яку йому завинив Козловський (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярний український продюсер та колишній наставник Віталія Козловського Ігор Кондратюк, який має нині з ним затяжний конфлікт через фінансову складу, зізнався, яку суму йому заборгував артист та воїн ЗСУ. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це, Ігор Васильович розповів в інтерв'ю Яніні Соколовій для 5 каналу. Шоумен та продюсер зазначив, що говорити про Козловського він буде лише в юридичній площині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, Кондратюк зауважив, що служба в ЗСУ виховує Козловського, як доброчесного громадянина. Зокрема, знаменитість говорить:

Відповідь про Козловського лежить абсолютно в юридичній площині, а не на площині того, що кажуть його друзі. Ви не повірите, але закон про виконавчу службу каже, що я не можу це зупинити. Це може зупинити або Козловський, або його адвокат, або хтось ще. Якщо суд на це погодиться. Але чому Козловський до початку своєї військової служби не зробив це, для мене велика загадка. Прекрасно сказав мій адвокат. Віталій Козловський повинен дякувати ЗСУ за те, що ЗСУ змушує його бути доброчесним громадянином в двох позиціях. Перше – він захищає батьківщину, друге – він є законослухняним громадянином. До слова, багато стягувань по судам, в тому числі аліменти зараз пішли, тому що всі, хто служать, вони отримують зарплатні по-білому.

Окремо у розмові Кондратюк назвав суму, яку йому винен Козловський. Цікаво, що за словами Ігоря Васильовича, йому потрібно прожити ще 53 роки, щоб за цей час отримати весь борг.

Десь 1,5 мільйона, може мільйон триста. В 2021 році він мені перерахував 28 тисяч. Треба мені прожити 53 роки, щоб він мені заплатив все, що він мені винен.

- підсумував продюсер.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Ігор Кондратюк здивував реакцією на пропозицію Козловського закінчити конфлікт по-хорошому. Продюсер дав зрозуміти, що мирової не буде.