Подякував і пішов: на тлі чуток про розлучення колишній Ані Лорак вирішив відмовитись від соцмереж (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український підприємець турецького походження та колишній чоловік артистки-путіністки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, який нещодавно прокоментував плітки відносно свого розлучення з візажисткою лілією Реус приголомшив своїх фоловерів новою заявою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, сьогодні у себе в Instagram Stories Мурат повідомив, що відмовляється на певний час від будь-яких соціальних мереж. Бізнесмен заявив що вирішив у своєму житті зробити своєрідний детокс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Налчаджиоглу по-другому колу розповсюдив у себе в сторіс допис, в якому він раніше описував свою реакцію на чутки про можливе розлучення з українкою лілією Реус, з якою прожив лише чотири місяці. Проте, зверху старого допису, був новий підпис. Як наслідок, Мурат написав:

Я вирішив провести детокс з божевільних соціальних мереж на якийсь час, тому що люди божеволіють і сидять за екраном комп'ютера або мобільними телефонами, приймаючи рішення про своє життя, майбутнє мого сімейного життя Дякую за розуміння.

Подякував і пішов: на тлі чуток про розлучення колишній Ані Лорак вирішив відмовитись від соцмереж (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Мурат Налчаджиоглу повернувся в Україну. Підприємець  розчулив своїх підписників добрим вчинком дорогою до Києва.