Зрадник Бардаш заявив, що мріє, аби росія зайняла Київ та всю територію України

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий продюсер та зрадник України Юрій Бардаш приголомшив бажанням відносно подальшої долі для своєї батьківщини. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, творець та куратор таких музичних проєктів, як "Quest Pistols", "Гриби", "Нерви" хотів би, аби росія окупувала всю Україну. Про це повідомило одне з росЗМІ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що з початком війни, Юрій виїхав у росію та підтримує путінський режим. Тепер чоловік називає себе не українським, а російським продюсером. Живучи в рф, Юрій обіцяє із росіян, які в силу різних причин не можуть стати популярними, справжніх зірок. Прихвостень російського режиму заявив:

Я вам так скажу, тільки звільнимо, там піднімуться російські люди. І вони взагалі там перші, хто спуску не дадуть цим всім нацикам. Я сподіваюся, що за нашого життя, що ми це все побачимо, і буде єднання, і пісню "Между нами тает лед" ще заспіваємо. І ще буде великий тур, де співатимуть цю пісню всі народи росії.

Також відомо, що 40-річний зрадник зовсім скоро отримає паспорт рф. В Україну ж продюсер готовий повернутися тільки за умови, якщо там буде російська окупаційна влада.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як вагітна ексдружина втікача Бардаша розсекретила стать майбутнього малюка.  Луна показала помітно кругленький живіт і розповіла про своє самопочуття.