Помер зірка серіалу "Друзі" - 54-річний Меттью Перрі (Чендлер)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

29 жовтня інформаційний простір сколихнула новина про несподівану смерть популярного американо-канадського актора Меттью Перрі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Вже стало відомо, що зірку серіалу "Друзі" знайшли мертвим у його будинку в Лос - Анджелесі 28 жовтня в гідромасажній ванні. Los Angeles Time  повідомляє , що на місці події не виявлено жодних наркотичних речовин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Причина смерті артиста стане відома пізніше, а поки що триває розслідування. За повідомленням таблоїду  TMZ , з посиланням на правоохоронні органи, стало відомо, що Метью "схоже потонув".

Нам розповіли, що Меттью повернувся додому десь вранці..., і незабаром після цього він відправив свого помічника на доручення. Нам сказали, що коли асистент повернувся приблизно через дві години, він побачив, що Меттью не відповідає ... і подзвонив у 911... Наші джерела кажуть, що перші служби швидкого реагування прибули на виклик через зупинку серця. Незрозуміло, де саме це сталося,

- повідомляється у тексті.

У Warner Bros. TV, яка спродюсувала серіал "Друзі", вже відреагували на смерть Перрі. "Ми спустошені смертю нашого дорогого друга Меттью Перрі. Меттью був неймовірно талановитим актором і невідійманою частиною родини Warner Bros. Television Group. Вплив його комедійного генія відчув у всьому світі, і його спадщина житиме в серцях багатьох людей. Це неприємний день, і ми висловлюємо свою любов його родині, його близьким і всім його відданим шанувальникам,

- зазначається у заяві, опублікованій The Hollywood Reporter.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що помер 54-річний Сергій Сивохо. Пропагандисти рознесли фейки на тлі смерті актора.