Зірка "Села дурнів" Сергій Гладков помер: що відомо

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український комедійний актор Сергій Гладков помер у віці 60 років. Зірка проєктів "Каламбур" і "Маски-шоу" помер 19 жовтня. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Про смерть знаменитого актора повідомили на сторінці шоу "Каламбур" у Facebook. Причини смерті зірки "Села дурнів" поки що не розголошуються, проте відомо, що життя Сергія Гладкова обірвалося в Одесі. Саме там, до слова, відбудеться прощання з актором уже 21 жовтня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Сергій Гладков народився в Харкові, проте більшу частину життя прожив в Одесі. І хоча знаменитість акторові принесли його клоунські проєкти, навчався він зовсім іншого ремесла. Відомо, що Гладков закінчив Одеський політехнічний інститут, а саме - факультет машинобудування і робототехніки. Але, ще в студентські роки він зрозумів, що хоче пов'язати свою кар'єру зі сценою.

У 1985 році Сергій Гладков створив першу клоунську групу "Пантофон". У майбутньому вона стала прообразом проєктів "Магазин Фу" і "Село дурнів", які принесли акторові величезну популярність. Тоді ж він почав співпрацювати з комедійною трупою "Маски".

У 90-х роках разом із колегами він створив новий колектив "Каламбур", який швидко здобув популярність на телебаченні. Відтоді в очах телеглядачів за актором закріпився образ Мужика з "Села дурнів".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про смерть 54-річного КВНщика Сергія Сивохо. Буквально одразу після цієї новини пропагандисти почали розносити фейки , ніби його життя обірвалося в тимчасово окупованому Донецьку.