Ангеліна Усанова претендує на перемогу у Міс Всесвіт 2023: що відомо

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Переможниця конкурсу "Міс Всесвіт Україна", виконавиця та громадська діячка Ангеліна Усанова зараз перебуває на активній стадії підготовки до участі в престижному конкурсі краси "Міс Всесвіт 2023". Дійство пройде 18 листопада. Місце проведення - Сальвадор. Зауважимо, що фанати вірять у можливу перемогу Ангеліни.

Як відомо, після голосування телеглядачів українська красуня змогла пробитися до 9-ки кращих у загальному переліку та до топ-3 імовірних переможниць Міс Всесвіт, при цьому очоливши рейтинг серед учасниць з Європи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Також, одними з головних опонентів Ангеліни є  моделі з Південної Африки, Зімбабве, Камеруну, Нікарагуа, Чілі та Пуерто-Рико. Зазначимо, що на наступному етапі конкурсу (у півфіналі) будуть змагатися 16 дівчат. Про те, хто саме туди потрапить, оголосять пізніше.

Ангеліна Усанова претендує на перемогу у Міс Всесвіт 2023: що відомо - фото №1
Ангеліна Усанова претендує на перемогу у Міс Всесвіт 2023: що відомо - фото №2

Цікаво, що Ангеліна Усанова, попри складний графік, обумовлений з Міс Всесвіт 2023, встигає займатися кар'єрою співачки та активно волонтерить. Красуня активно веде свої соцмережі, однак у її профілі мають місце і звичайні будні знімки, а відтак Усанова не боїться показатися без макіяжу.

Ангеліна Усанова претендує на перемогу у Міс Всесвіт 2023: що відомо - фото №4

Як відомо, Ангеліна Усанова закінчила навчання в ашрамах в Австрії та Індії, а також здобула титул майстра йоги. Своїми знаннями вона залюбки ділиться з оточуючими. Більше про переможницю конкурсу "Міс Всесвіт Україна"

– повідомляє OBOZ.UA.

Ангеліна Усанова претендує на перемогу у Міс Всесвіт 2023: що відомо - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Міс Всесвіт Україна 2023 Ангеліна Усанова зізналася, що колись хотіла покінчити з життям. Відомо, що її врятувало.