Періс Гілтон відсвяткувала Хелловін у культовому образі Брітні Спірс (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Періс Гілтон, яка раніше випустила лінійку кухонного посуду , з’явилась на голлівудській вечірці з нагоди Хелловіну у незвичайному образі. Так, світська левиця відтворила образ співачки Брітні Спірс з кліпу “Toxic”. Порівнюємо, якій з селебріті цей образ пасує більше - у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Світська левиця Періс Гілтон відвідала щорічну вечірку Casamigos Halloween. На заході, що відбувся 27 жовтня у Лос-Анджелесі, знаменитість з’явилася у вбранні з кліпу Брітні Спірс “Toxic” (2003 рік). Це була синя форма стюардеси - дуже схожа на ту, яку приміряла співачка 20 років тому.

Фото: imdb.com
Фото: imdb.com
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Кількома фотографіями Періс поділилася у своєму мікроблозі . На них вона позує в мінісукні з короткими рукавами, вирізами та структурованими плечима. Доповнювали образ капелюх в тон, рукавички без пальців, срібні ботильйони та масивні сережки. Своє волосся вона вклала у низький хвіст та зробила макіяж з акцентом на очі.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Періс Гілтон у гламурному образі  сходила на інтерв’ю . Під час розмови вона поділилася подробицями другого сезону свого реаліті-шоу.

Фото: @parishilton