Ніяк не вгамується: снайперка Емеральд шокувала заявою про замах на її життя (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська військовослужбовиця, снайперка Євгенія Емеральд, яка ледь не втратила дитину під час чергового конфлікту з чоловіком, знову шокувала фоловерів черговою резонансною заявою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, Емеральд нещодавно намагалися вбити. Про це жінка розповіла у себе в Instagram-Stories. Зокрема, вона зізналася, хотіли вбити не тільки її, а й її охоронця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Захисниця твердо переконана, що за цим стоїть її колишній чоловік Євген Стипанюк. Жінка не стала заглиблюватися у подробиці. Вона лише повідомила, що відповідна заява до поліції вже подана.

Учора Стипанюк і його компашка намагалися здійснити перший замах на вбивство. На мене і мого охоронця. Подробиць я розповідати не буду, з нами все добре. Також усе вже на експертизі, заяви написані. Просто люди, щоб ви розуміли – ціна правди. Але ми боремося і не зупинимося. Ми поборемо це зло. Все вже зафіксовано і перебуває в поліції,

- зауважила Євгенія.

Ніяк не вгамується: снайперка Емеральд шокувала заявою про замах на її життя (ФОТО) - фото №1

Окрім того, військовослужбовиця відзначила, що за нею постійно хтось стежив. На це вказує те, що Емеральд знайшла GPS - трекер, який показував місце її розташування.

Під крилом мого автомобіля було знайдено GPS-трекер та нас постійно "вели". Все передано у відповідні органи, ведеться розслідування,

- констатувала Емеральд.

Ніяк не вгамується: снайперка Емеральд шокувала заявою про замах на її життя (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Євгенія Емеральд пройшла детектор брехні, щоб довести правдивість заяв про домашнє насильство. Поділитися своєю особистою історією вона вирішила насамперед для того, щоб показати приклад іншим жінкам, які страждають в аб'юзивних стосунках.