Євгенія Емеральд ледь не втратила дитину під час чергового конфлікту з чоловіком

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Попри те що роман Євгенії Емеральд і Євгена Стипанюка розвивався дуже стрімко , снайперка швидко помітила зміни у ставленні з боку чоловіка. Виявилося, перший їхній серйозний конфлікт трапився, коли вона була вагітна, а в ході цього вона ледь не втратила дитину. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

В інтерв'ю УНІАН Євгенія Емеральд розповіла, що на початку їхніх стосунків Стипанюк скаржився, що його колишні кохані зраджували йому і хотіли від нього лише грошей. Однак сам він стверджував, що хотів побудувати сім'ю і знову стати батьком (у Євгена є син від минулих стосунків). Вже трохи пізніше снайперка дізналася, що отримала пропозицію в день народження колишньої коханої Євгена Стипанюка. Таким чином, за словами військової, він хотів помститися ексобранці. Тоді Емеральд уже була вагітна їхньою спільною донькою Афіною, яку чоловік погрожує відібрати .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Перший серйозний конфлікт пари стався, коли Євгенія була вагітна. На першому триместрі вона пішла з подругами в СПА, щоб відпочити. Однак Стипанюку це не сподобалося, через що він влаштував скандал і почав обзивати дружину. Емеральд зізналася, що тоді так сильно перенервувала, що ледь не втратила дитину.

Уперше я це відчула, коли в першому триместрі вагітності пішла з дівчатами в СПА. Для мене це була значна подія, бо війна - це стрес, хотілося відпочити. Коли я розповіла про це Євгену, звісно, із захопленням, він почав ображати мене. Він сказав, що я ш*лава, що нормальні жінки не ходять по саунах, що я йому зраджую, тому одружуватися зі мною він не буде. Після цього він зник на тиждень. У мене був шоковий стан, я ледь не втратила дитину,

- наголосила Євгенія Ємеральд.

Євгенія Емеральд ледь не втратила дитину під час чергового конфлікту з чоловіком - фото №1
Фото: instagram.com/emerald.evgeniya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Євген Стипанюк почав погрожувати Євгенії Емеральд злити їхні домашні відео інтимного характеру в Мережу. Таким чином чоловік нібито намагається  звинуватити ексдружину в зрадах , адже на кадрах не видно його обличчя.