“Довелося оперувати два рази”: у відомої блогерки знайшли пухлину (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Зовні життя відомих людей здається настільки солодким, що аж приторно. Але зазвичай ми й гадки не маємо, що там коїться насправді. Так, нещодавно співачка Lida Lee ошелешила фанів зізнанням про розрив 5-річних стосунків. Слідом за нею про неприємні події у своєму житті повідомила відома українська блогерка Олена Мандзюк.

Блогерка- мільйонниця Олена Мандзюк у відвертому інтерв’ю Маші Єфросиніній зізналася, що їй довелося пережити за час повномасштабної війни. Про це пише УНІАН.

Олена розповіла, що ці 1,5 року були для неї складними. Так, у неї стався викидень, вона розлучилася з чоловіком, а також у дівчини виявили пухлину. Про останню Олені тепер нагадує шрам на шиї, який залишився після операції.

Все добре, все супер. Але пухлину довелося оперувати два рази. Це все відбувалося протягом п’яти місяців. Ти одна, тому що поруч немає людини, яка є твоєю підтримкою,

- розповіла блогерка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За її словами, саме в той момент вона вирішила розлучитися з чоловіком, який наразі служить в ЗСУ. Сьогодні вона розуміє, що ухвалила те рішення на емоціях, але в той період Олена “була на самому дні”. Чоловік намагався відговорити кохану від розлучення, проте вона не піддалася: “Я знаю, що йому це далося так само важко, як і мені”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що Ксенія Мішина різко відреагувала на постійні запитання про особисте. Що відповіла зірка “Кріпосної” тим, кого так сильно цікавить її особисте життя - читайте у цьому матеріалі .

Фото: @elena_mandziuk