Пропагандисти поспішили поховати Віталія Козловського: реакція артиста на власну смерть

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Російські пропагандисти знову відзначилися необачними заявами. Несподівано вони заявили про смерть популярного співака Віталія Козловського, який з літа проходить службу в ЗСУ. Але, де зараз сам військовий і як він відреагував на свою смерть - подробиці на HOCHU.ua!

Так, у російських Telegram-каналах почали поширювати новину про загибель Віталія Козловського на фронті. Новина настільки завірусилася в Мережі, що невдовзі про неї дізнався і сам артист.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Однак у своєму мікроблозі Віталій Козловський поспішив запевнити передплатників у тому, що це лише дешеві фейки, якими країна-агресора намагається маніпулювати. Але, нічого спільного вони не мають з правдою. Варто зазначити, що свою реакцію Віталій Козловський записав в автомобілі, сидячи в цивільному одязі. Тому безпосередньо в цей момент артист навіть не перебуває на бойовій позиції разом із товаришами по службі.

Мені люди показали новину, де наші кінчені сусіди мене вже встигли поховати. Але я живий, зі мною все добре і я вдячний усім, хто хвилювався. Часи такі, що інформацію треба дуже ретельно перевіряти.
Ймовірно, це помилка або просто маніпуляція і фейк. А якщо вороги маніпулюють смертями живих і в хід ідуть такі дешеві методи - значить, напевно, справи в них дуже погані,

- відреагував артист.

Пропагандисти поспішили поховати Віталія Козловського: реакція артиста на власну смерть - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, хоч сам Віталій Козловський не розповідає подробиці своєї служби в ЗСУ, його подруга Аліна Шаманська поділилася моторошними деталями. Виявилося, нещодавно захисник України потрапив під обстріл, після якого ледь не загинув.