Псевдоволонтери "кинули" Олега Винника і погрожують йому розправою: "Говорили, що голову відстрелять"

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярний український артист Олег Винник, виявляється, потрапив у неприємну ситуацію. За словами близького друга співака, все дійшло до серйозних погроз про фізичну розправу. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Більше про життя артиста розповів його близький приятель поет-пісняр і телеведучий Петро Мага в інтерв'ю Rostyslove Production. Чоловік став на бік Олега Винника, якого багато хто звинувачує в таємному зникненні як з України, так і з публічного простору загалом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, за словами Петра, Олег Винник не просто відсиджується в Німеччині. Звідти співак активно волонтерить і всіляко допомагає українським військовим, але, просто не бажає поширюватися про це. Адже, поряд із хорошими ситуаціями, відбувалися і не найприємніші. Наприклад, коли він зіткнувся з шахраями-волонтерами, які погрожували його вбити.

У Олега Винника сталася дуже погана історія. Він передав гроші псевдоволонтерам, які ці гроші вкрали. Потім йому погрожували. Казали: "Приїдеш, ми тобі голову відстрелимо,

- заявив Петро Мага.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Олег Винник зізнався у своїй залежності . Улюбленець "вовчиць" розповів, за чим найбільше скучив, відсиджуючись у Німеччині.