Лише у спідньому: ексвіаграянка здивувала відвертостями (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська співачка та одна з колишніх солісток відомого українського гурту "ВІА Гра" Санта Дімополус приємно вразила своїх фоловерів надзвичайно збуджуючим контентом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, 36-річна селебритіс у себе В Instagram-stories показалася  у білій спідній білизні. Більше на ній нічого не було.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Красуня, безперечно, розворушила чоловічу аудиторію. Вона показала накачаний прес, прекрасне підтягнуте тіло та красиві ноги. Сам кадр було зроблено біля дзеркала.

Як ви вже зрозуміли, у мене встановили дзеркало,

- залишила підпис артистка.

Лише у спідньому: ексвіаграянка здивувала відвертостями (ФОТО) - фото №1

Окрім того, знаменитість вирішила показати свій звичний раціон зранку. Вона натякнула, що такі хороші результати має не лише систематичним фізичним вправам, а й правильному харчуванню.

Я знаю, що ви любите рубрику "Що я їм",

- підписала фото артистка.

Лише у спідньому: ексвіаграянка здивувала відвертостями (ФОТО) - фото №2

А ще, Санта продемонструвала, що не лише здатна виконувати звичайні фізичні навантаження. Вона ще й ходить на тенісний корт, аби віддати кілька миттєвостей вільного часу улюбленому спорту.

Лише у спідньому: ексвіаграянка здивувала відвертостями (ФОТО) - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Санта Дімопулос офіційно змінила ім'я та по батькові. Артистка довго чекала на нові документи та можливість офіційно використовувати своє сценічне ім'я.