Уже обживаються: Дантес та Кацуріна здивували новими апартаментами (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кохана  відомого українського шоумена та телеведучого Володимира Дантеса, бізнесвумен та ексдружина Міші Кацуріна розповіла, що вона зі своїми дітьми від минулого шлюбу та Дантесом перебралася у нову оселю. Подробиці - в нашому  матеріалі.

Світлини з нового помешкання, щаслива Даша розповсюдила на своєму офіційному каналі у телеграмі. Як бачимо, новий будинок пари є доволі масштабним і оформлений виключно у світлих тонах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

28-річна Кацуріна, як і належить справжній господині, похвалилася новою просторою кухнею. Як бачимо, там вже красується стіл зі стільцями.

Уже обживаються: Дантес та Кацуріна здивували новими апартаментами (ФОТО) - фото №1
Уже обживаються: Дантес та Кацуріна здивували новими апартаментами (ФОТО) - фото №2
Уже обживаються: Дантес та Кацуріна здивували новими апартаментами (ФОТО) - фото №3

Крім того, Кацуріна показала і спальну кімнату. Цікаво, що у цей час там у ліжку спав Володимир, а разом з ним був дворічний син Кацуріної Іван. А ще Даша неабияк розчулила Мережу кадром, на якому видно, як  Володимир варив для її сина вівсянку.

Уже обживаються: Дантес та Кацуріна здивували новими апартаментами (ФОТО) - фото №4
Уже обживаються: Дантес та Кацуріна здивували новими апартаментами (ФОТО) - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дантес та Кацуріна знялися в документальному фільмі та підтримали легалізацію одностатевих шлюбів. Отож, у новому фільмі дві частини. Варто зауважити, що у першій реальність кардинально спотворена. Зокрема, тут показується, що шлюби людей протилежної статі є неможливими. Відтак, люди, здавалося б традиційної орієнтації, стикаються з несправедливим та жорстоким світом.