Вперше за три роки показала себе на широкий загал: легендарна Селін Діон здивувала зовнішнім виглядом (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Виконавиця безсмертного саундтреку до фільму "Титанік" Селін Діон нарешті показалася на широку публіку після інформації, що вона має серйозне захворювання. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, журналісти помітили 55-річну зірку на хокейному матчі у Лас-Вегасі. Споглядаючи, можемо упевнено констатувати, що легендарна артистка, незважаючи на свій невиліковний недуг, залишається сильною духом. Вона усіляко підбадьорювала хокеїстів "Montreal Canadiens" по закінченні гри, але звісно,не можна було не помітити, що Селін була дещо виснаженою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що разом із зірковою мамою, подивитися хокей прийшли три її сини: Рене-Чарльз та близнюки Нельсон і Едді. Емоціями від спортивної події та спільними світлинами виконавиця поділилася у себе в Instagram .

Ми з синами чудово провели час, зустрілися з Montreal Canadiens після їхньої хокейної гри проти Vegas Golden Knights у Лас-Вегасі. Вони неймовірно грали, яка ж була гра!!! Дякую, що зустрілися з нами після гри, хлопці! Це запам'яталося всім нам. Всім гарного сезону!

— написала Діон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Пугачова натякнула, де нині знаходиться разом із дітьми та Галкіним. Примадонна закрила пельки російським пропагандистам.