Нікіта Добринін закрутив новий роман після розлучення: що про це відомо (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Екс-"Холостяк" Нікіта Добринін вперше заговорив про романтичні стосунки після розлучення з Дашею Квітковою. Популярний ведучий розсекретив, чи вільне зараз його серце і, чи розвінчався він із колишньою дружиною. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

На початку жовтня поповзли чутки, що Нікіта Добринін закрутив роман із популярною блогеркою Чарою Хорів. А причиною таких обговорень стало те, що вони разом з'явилися на музичній премії "Музвар".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось тепер у новому випуску "Неймовірної правди про зірок" Нікіта Добринін зізнався, що зараз він перебуває у стані закоханості. Ведучий не став розкривати деталей, проте наголосив, що вже не тільки офіційно розлучився з Дашею Квітковою, а й розвінчався. І все ж поспішати зі стосунками він поки що не готовий.

Зараз я, скоріше, перебуваю в моменті закоханості, ніж у якомусь повністю холостяцькому відокремленому житті. Я не в таких стосунках, щоб сказати, що це серйозно, або що я хочу про це заявляти. У мене є кохання в серці. І це найголовніше. Мені хочеться залишати персональне персональним,

- підкреслив Нікіта Добринін.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, що після розлучення з Нікітою Добриніним Даша Квіткова вирішила продати дорогий подарунок від ексчоловік. Блогерка попрощалася з елітним автомобілем, оцінивши його практично у 80 тисяч доларів.