Прима-балерина Катерина Кухар уперше відреагувала на чутки про розрив із чоловіком (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Останнім часом у Мережі ходять чутки, ніби Катерина Кухар та Олександр Стоянов розлучаються. Пара несподівано відписалася один від одного в соціальних мережах, після чого шанувальники запідозрили серйозні зміни в особистому житті артистів. І ось нарешті, сама прима-балерина відреагувала на останні новини. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Напередодні Катерина Кухар тільки більше підігріла чутки про розрив із чоловіком. Народна артистка України натякнула на великі зміни в житті, а разом із ними й у зовнішньому вигляді. І все ж відкрито відповідати на запитання шанувальників не поспішає ні прима-балерина, ні прем'єр Національного Академічного театру Опери та Балету.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але, в новій публікації в Instagram Кухар все ж відреагувала на чутки про своє особисте життя. Артистка продовжила утримувати інтригу і лише попросила шанувальників не турбуватися за неї.

Друзі, отримую від вас безліч схвильованих повідомлень... Не турбуйтеся! Краще подаруйте посмішку новому дню життя і слухайте сучасну якісну українську музику,

- підписала публікацію прима-балерина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після скандалу з ексглавою Мінкульту Олександром Ткаченко, його місце запропонували зайняти Катерині Кухар. Однак прима-балерина  відмовилася від високої посади  та пояснила своє рішення.