На росії не затрималася: Максим Галкін показав, де зараз перебуває Алла Пугачова (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Не встигли пропагандисти натішитися поверненню Алли Пугачової в москву , як артистка вже знову поїхала за кордон. Де і з ким зараз перебуває примадонна, яка засудила кремлівську агресію, - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Зовсім нещодавно Аллу Пугачову помітили в росії, після чого думка багатьох розділилася - одні вирішили, що їй не місце на болотах, адже вона проти війни, з якою рф напала на Україну, а інші, навпаки, стали на захист артистки. Однак ні тим, ні тим, примадонна не догодила, адже пробувши в московії всього кілька днів, вона благополучно виїхала за кордон.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про швидке возз'єднання Алли Пугачової з сім'єю стало відомо з Instagram-профілю Максима Галкіна. Чоловік співачки поділився новим кадром, як вони позують в обіймах одне одного на тлі історичної будівлі. Гуморист підкреслив, що знімок було зроблено 5 листопада, коли пара відвідала Латвію.

Яка сьогодні сонячна неділя в Сігулді!

- підписав знімок Галкін.

На росії не затрималася: Максим Галкін показав, де зараз перебуває Алла Пугачова (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/maxgalkinru
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали. що Алла Пугачова і Максим Галкін  придбали пентхаус на Кіпрі  за 10 млн євро. Російська пропаганда переконує, що подружжя хоче втекти з Ізраїлю.