Не за всі гроші світу: MELOVIN розсекретив, скільки коштує його повсякденний look (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Один із найепатажніших українських артистів MELOVIN став героєм нового випуску "Скільки коштує Look?". Зустрівшись з Ніколасом Кармою співак розсекретив, де купує одяг та скільки в середньому витрачає гроші, купуючи обновки. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Не секрет, що на сцені та публічних заходах Костянтин Бочаров (справжнє ім'я музиканта) звик дивувати публіку . Однак у повсякденному житті, як виявилося, він обирає досить скромні варіанти аутфітів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, у новому відео Ніколас Карма розкрив вартість образу Меловіна. Виявилося, що на відміну від багатьох зірок, він обирає одяг за помірною ціною, часто купуючи його у масмаркеті та секондхендах. А в цілому, повсякденний наряд для вечірньої прогулянки артисту обійшовся приблизно у 8 тисяч гривень.

Цьому пальто 5 років, 2 тисячі гривень. Я люблю масмаркет, секонд-хенд. Це (футболка — прим. ред.) — український бренд за нормальною, помірною ціною, не більше 2 тисяч. Джинси — 2500, взуття — 1500,

— розповів MELOVIN.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  MELOVIN шокував спогадами про лицемірство  одного з учасників Євробачення. Артист пригадав, як зустрівся з представником Молдови, а той — несподівано заговорив наративами російської пропаганди.