Бред Пітт офіційно підтвердив роман із 30-річною красунею: що про неї відомо

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Чутки, що один із головних красенів Голлівуду більше не самотній, виявилися правдою! 59-річний Бред Пітт офіційно підтвердив свої стосунки з молодшою на 30 років Інес де Рамон. Судячи з усього, пара серйозно налаштована на спільне майбутнє, адже актор нечасто афішує деталі особистого життя.

Як пара Бред Пітт та Інес де Рамон відвідали щорічний гала-концерт Art+Film LACMA в Лос-Анджелесі. І хоча знаменитості не поспішають показувати почуття на камеру, інсайдери повідомляють, що весь вечір вони насолоджувалися компанією одне одного. У зв'язку з цим ні в кого з присутніх не виникло сумнівів у тому, що Бреда і Рамон пов'язують романтичні стосунки.

Бред Пітт офіційно підтвердив роман із 30-річною красунею: що про неї відомо - фото №1
Фото: instagram.com/inesdrmn

Говорити про нові стосунки з журналістами Бред Пітт не став. Однак інсайдери розповіли виданню Рeople, що на заході пара не приховувала своїх почуттів.

Вони виглядали дуже закоханою парою. Сміялися та жартували з усіма навколо. Здавалося, вони добре проводили час,

- каже інсайдер.

Зазначимо, що раніше Інес де Рамон була одружена із зіркою серіалу "Щоденники вампіра", американським актором Полом Веслі. Відомо, що пара розірвала свої стосунки восени 2022 року, а про нові стосунки дівчини з Бредом Піттом заговорили вже взимку того ж року. Примітно, що тільки після цього Інес і Пол вирішили офіційно оформити розлучення.

Бред Пітт офіційно підтвердив роман із 30-річною красунею: що про неї відомо - фото №2
Фото: Getty Images

До слова, раніше ходили чутки, що 59-річний Бред Пітт і 30-річна Інес де Рамон готуються стати батьками . Актор уже познайомив обраницю зі своїми дітьми від шлюбу з Анджеліною Джолі, а в майбутньому вони сподіваються на народження спільних малюків.

Фото: Getty Images