Батько Анджеліни Джолі обізвав її дурною: "Я дуже розчарований" (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Тато голлівудської акторки Анджеліни Джолі різко розкритикував її позицію щодо війни в Ізраїлі. Американський актор Джон Войт засудив слова власної доньки, яка публічно висловилася щодо припинення вогню у Секторі Гази. Більше подробиць розповідаємо на HOCHU.ua!

Американський актор Джон Войт є нечастим користувачем соцмереж. Проте на фоні Ізраїльсько-палестинського конфлікту він вирішив публічно висловити власну думку, а відео промови він опублікував у себе в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На диво для багатьох, думки Джона Войта та його знаменитої доньки вкрай відрізняються. В той час як акторка заявляла про "навмисне бомбардування палестинських сімей", її татусь висловив зовсім протилежне бачення. Чоловік назвав вислови Джолі брехнею та звернувся до власної доньки й усіх її однодумців із заявою про те, що насправді Ізраїль лише захищає власні землі.

Я дуже розчарований тим, що моя донька, як і багато інших, не має уявлення про Божу честь, Божі істини. Йдеться про знищення історії Божої землі, Святої землі, Землі євреїв. Ізраїльська армія повинна захищати свою землю, свій народ. Це війна,

- висловився Джон Войт.

Зокрема, оскароносний актор назвав публікації Анджеліни Джолі в Instagram "повною маячнею". А у діях своєї доньки, яка ніколи не залишається осторонь трагічних подій, він вкрай розчарувався, адже, за його словами, Анджеліна не розуміє, що насправді відбувається.

Це абсолютна брехня, що Ізраїль вбиває невинних людей. Змусити всіх думати, що Ізраїль нищить палестинських дітей, – це насправді і є план ХАМАСу. І ви, дурні, називаєте Ізраїль причиною проблем? Вам потрібно подивитися на себе і запитати: "Хто я? Що я?"
Ізраїльський народ піклується про людей. Вони люблять, вони піклуються – роблять те, що є незрозумілим для цих тварин. Справедливість переможе,

- зазначив чоловік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Анджеліна Джолі розсекретила, чому  більше не знімається у кіно.  48-річна знаменитість зізналася, що причиною її тривалої перерви у зйомках є те, що зараз вона не впевнена, чим саме хоче займатися.

Фото: Getty Images