Чому російською? Анатолій Анатоліч зізнався, чому говорив мовою окупанта на благодійній акції у США

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український ютубер та телеведучий Анатолій Анатоліч здивував своїх прихильників неочікуваною благодійною акцією, яку провів у Сполучених Штатах російською мовою. Подробиці - в нашому матеріалі.

Останніми днями в Мережі активно шириться ролик, на якому Анатоліч спілкується з людьми на заході російською. Відтак, знаменитість  не міг не прокоментувати це відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як розповів Анатолій, він провів Big Money Forum. Організатори попросили ведучого розмовляти українською, російською та англійською, так як на форумі було багато представників різних країн.

Це відео записано на Big Money Forum у США, де я був ведучим чотирьох заходів у чотирьох штатах. Івент був на сто відсотків благодійним, всі кошти йшли в UNITED24. Я вів українською, англійською і деякі речі, на прохання організаторів дублював російською, бо в залі були казахи, молдовани, латиші та естонці. І навіть білоруси, і, можливо, колишні росіяни, нині американці,

- розповів  Анатоліч у коментарі "МУЗВАРу".

Окрім того, знаменитість наголосив, що Big Money Forum був цілком і повністю благодійним. Всі виручені кошти будуть передані платформі UNITED24.  Шоумен зазначив, що всі, хто взяв участь у благодійній акції підтримують Україну  у війні з Росією, адже знали, що гроші з квитків, які вони придбали, підуть на потреби ЗСУ.

Кожному з гостей на початку івенту було озвучено, що квиток — це вже автоматичний донат на дрони для знищення російського окупанта. Я це озвучував не для українців російською мовою, зокрема,

- резюмував ведучий.


ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Анатолій Анатоліч закликав українців за кордоном розмовляти рідною мовою.  Журналіст говорить, що не розуміє, як можна відрізнити українця від росіянина.