"Відпрацьовує ефект 25-го кадру": блогер Беспалов заявляє, що Олег Винник готується до повернення в Україну (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Надзвичайно популярний раніше Олег Винник, який від початку повномасштабного вторгнення  перебуває за кордоном і за весь цей час дав лише одне інтерв'ю , може готувати собі плацдарм для повернення в Україну. Як це працює і чому популярний український блогер Беспалов зробив такий висновок - дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Богдан  Беспалов на своєму YouTube-каналі постійно обговорює скандали, інтриги й розслідування зі світу українського шоубізу. А в одному з останніх своїх відео він згадав і про одного з головних естрадних мовчунів Олега Винника. Каже, віднедавна розгорнулася ціла інформаційна кампанія з "відбілювання" улюбленця мільйонів українських вовчиць. Чого коштує сама лише новина про те, що Винника обманули, а потім пригрозили йому фізичною розправою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це, як і багато інших новин та заяв, що лунають від друзів співака-утікача, свідчить про те, що він готується до повернення, впевнений Беспалов. І на те є вагома причина.

В чому важливість нашого з вами контенту: фіксувати ось ці зараз повернення в інформаційний простір запроданців, зрадників, мовчунів і т.д. Тому що вже намагаються [повернутися - ред.], бо розуміють, що там - за кордоном - вони нікому не вср@лися

Тож тепер, каже Бесплов, ці зірки намагаються закосити під дурників і скинути свої проколи на якихось загадкових третіх осіб. Тому і важливо аналізувати інформаційні кампанії, які нам намагаються "згодувати", наголошує блогер:

Друзі, аналізуйте, думайте. Тому що інформаційні кампанії зараз складають розумно та грамотно - так, що навіть дуже свідома і думаюча людина може повестися, тому що це будуть вкидувати шматочками, поступово, не кваплячись. І воно відпрацьовує ефект 25-го кадру, і потім ви не помітите, як опинитесь на концерті Олега Винника у Києві.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше Олег Винник особисто зізнавався, чому "забив" на своїх шанувальників і мовчки відсиджується в Німеччині. А ще пояснював, що сталося з його сторінками у соцмережах, з яких одного дня зникла вся інформація.