Алла Пугачова планує повернення на сцену? У росЗМІ почався "кіпіш" з цього приводу

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Днями інформаційний простір розірвала новина про російську співачку Аллу Пугачову. У мережі почали з'являтися повідомлення від пропагандистських ЗМІ про те, що Алла Борисівна, нібито повертається у російський шоу-бізнес та знову вийде на сцену на території країни-терориста.

За даними  росЗМП , продюсери вже нібито шукають Примадонні сесійних музикантів та працюють над її новим райдером. Повідомляється, що Алла Борисівна готова виступати на новорічні свята. Зокрема, селебритіс навіть може з'явитися і на російській сцені, але за дуже великий гонорар. Пропагандисти називають суму в 500 тисяч доларів. При цьому, сюди не входять вимоги по райдеру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окремо повідомляється, що Пугачова хоче виступати на Кіпрі, чи в Дубаї. У росії ж вона готова співати лише за умови, якщо про це не стане відомо у публічному просторі.

З географією виступів все скромно — найохочіше Gримадонна готова співати на рідному їй Кіпрі та в Дубаї. Але розглядає й Москву. За умови, що організатори зможуть зробити все якісно та таємно – без появи інформації у ЗМІ, провокацій та зйомок на телефони.

- повідомляють пропагандисти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що нещодавно стала відома причина приїзду Алли Пугачової в рф. Окрім того, повідомляється, що цей візит став поодинокою разовою акцією від Примадонни.