Чекаємо на резонансне інтерв'ю! Слава Дьомін розповів, де знаходиться Потап та що заважає їм поговорити на камеру (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відомий український журналіст, блогер та популярний ютубер Слава Дьомін ошелешив  свою аудиторію доволі резонансною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, Слава вирішив розповсюдити своє особисте листування з українським співаком Потапом на широкий загал. Блогер опублікував відповідні світлини у себе в Instagram Stories.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як бачимо з кадру, Дьомін написав Олексію Потапенку, що хотів би зробити з ним інтерв'ю. Той відповів медійнику, що нині знаходиться за кордоном і зможе поговорити зі Славою перед камерами після того, як повернеться на батьківщину.

Я не проти. За кордоном зараз. Повернуся і будемо робити,

- резюмував знаменитий український реп-виконавець.

Чекаємо на резонансне інтерв'ю! Слава Дьомін розповів, де знаходиться Потап та що заважає їм поговорити на камеру (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як блогер Богдан Беспалов публічно накинувся на Потапа, який відпочиває з росіянами. Медійник твердо переконаний, що мал*роса в Потапові ніколи не викорінити.  За кадром, за словами блогера, Потап все ще продовжує говорити російською мовою і розважатися в компанії жителів країни-агресора.