Хоче все вирішити без чоловіка: Інна Мірошниченко розповіла про деталі усиновлення другої дитини (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дружина знаменитого українського телеведучого та коментатора Євробачення Тімура Мірошниченка Інна, привідкрила деякі деталі усиновлення другої дитини. Подробиці- в нашому матеріалі.

Відома юристка Інна Мірошниченко разом зі своїм обранцем,  журналістом Тімуром Мірошниченком нещодавно усиновила дворічного хлопчика на ім'я Марсель. Вочевидь, пара зрозуміла, що не хоче зупинятися на досягнутому, і буде усиновлювати ще одну дитину.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це жінка розповіла в інтерв'ю українському ютуберу Славі Дьоміну. Інна відверто зізналася, що хоче вирішити всі питання з усиновленням без участі зіркового чоловіка.  Зокрема вона повідомила:

Коли дитина буде зареєстрована в нашому районі, то чоловік тут подає в суд. І нам сходити один чи два рази в суд набагато простіше, аніж ходити три місяці на навчання.

Окрім того, Інна додала, що буде самотужки займатися всіма цими питаннями, так як у її чоловіка, попросту немає вільного часу на ті ж спеціальні курси для батьків, які хочуть усиновити дітей. Обраниця Мірошниченка зазначила, що її чоловік не зможе приділяти цьому так багато уваги, так як має багато некомерційних проєктів, які не хотів би пропускати, адже це можливість заробити непогані гроші.

Тімур не має стільки вільного часу ходити на навчання. У нас, наприклад, було навчання щоп'ятниці з дев'ятої до шостої. Тімур пропускав прямі ефіри, мав щоразу домовлятися з тими, хто працює не на своєму тижні, щоб люди виходили. А там теж у когось відрядження, у когось сім'я, плани й так далі. Відмовлявся від оплачуваної роботи, знімань, не їздив у відрядження, де були некомерційні суспільно значущі проєкти,

- пояснила вона.

Насамкінець, жінка розсекретила бажання родини усиновити саме дівчинку. Зокрема, воно пояснюється і тим, що на сестричку дуже чекає їхня донька Мія.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Інна Мірошниченко здивувала відвертим зізнанням після отримання її чоловіком нагороди "Тато року". Обраниця ведучого заявила, що у них буде шестеро дітей.