"Я не все розказую своєму чоловіку:" Полякова заявила, що приховує свій справжній дохід від коханого (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська співачка Оля Полякова, яка нещодавно рознесла Анну Трінчер за її висловлювання, здивувала відвертим зізнанням. Подробиці - в нашому матеріалі.

В ефірі YouTube шоу своєї кращої подруги Маші Єфросиніної "Дорослі дівчата", Полякова заявила, що її офіційний чоловік, відомий бізнесмен Вадим Буряковський, немає жодного уявлення про її особисті доходи. Вірніше сказати, Оля приховує рівень свого заробітку від коханого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Знаменитість заявила, що не розповідає Вадиму про свої гроші тому, що це в першу чергу її заробіток. Зокрема, 44-річна селебритіс говорить:

Я не все розказую своєму чоловіку, скільки у мене грошей, тому що це мої гроші. І якщо йому сказати, скільки у мене грошей, то він знайде, як їх із мене виколупати. Бо він знайде, куди їх впихнути. Він завжди так робить. Я просто завжди тримаю на чорний день, тому що мій Вадик зовсім не вміє заощаджувати. Він не жадібний. Перед війною він продав свої площі мандаринів, у нього була там якась сума, і він повністю всю цю суму вклав у ремонт моєї квартири. Він не подумав про те, що, може, треба трошечки відкласти на утримання дітей, на їхню освіту. Він нічого не подумав. Він узяв і все вбухав у квартиру.

Окрім того артистка заявила, що якби в свій час не відкладала грошей з гонорарів, то їй би, не було б на що жити за кордоном. Зокрема, мова йде про перші тижні під час повномасштабного вторгнення рф на територію України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як старша донька Олі Полякової Маша вразила своєю історією про колишнього хлопця. Юна блогерка зазначила, що для неї це вже пройдений етап.