Стало відомо, на що Полякова пустила свій гонорар зі скандального львівського весілля (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменита українська співачка Оля Полякова, яка виступила на дорогому весіллі екс-чиновників, відіграла масштабний сольник у Києві в Палаці Україна. Під час дійства, селебритіс зробила резонансну заяву. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, в певний момент шоу, Оля викликала до себе на сцену очільницю благодійного фонду "Світлий" Світлану Легку. Артистка розповіла, що передала медикам 53-ї медичної роти евакуаційний реанімобіль. До речі, ця рота базується на авдіївському напрямку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, як виявилося, Оля ще перерахувала гроші для придбання українським захисникам  зігрівальних грілок в кількості 5000 штук. 44-річна знаменитість зізналася, що всі гроші, які вона направила на допомогу армії - це гонорари від її виступів.

Мова також іде й про гонорар зі скандального весілля колишньої співробітниці ДБР Роксолани Москви та експрокурора Ростислава Ільницького. За виступ на тій гулянці вона отримала багато хейту від користувачів мережі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як продюсер Олі Полякової заявив, що торт на скандальному весіллі у Львові, був пластиковий.  Про це продюсер Олі Полякової, яка теж фігурувала на сумнозвісному гулянні, розповів в інтерв'ю Славі Дьоміну.