Приїхала замість Асті: скандальна київська блогерка прокаталася Львовом під російську музику (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна київська блогерка Вікторія Краснова, більш відома у публічному просторі за псевдонімом "Девіл", приїхала до Львова. Подробиці -  в нашому матеріалі.

Як виявилося, скандальна медійниця вирішила проїхатися на своєму авто центром Львова. При цьому, Девіл повідчиняла у своїй автівці вікна та на всю гучність увімкнула російську музику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відповідне відео розповсюдив  телеграм-канал "Доброго вечора, ми зі Львова". Зауважимо, що Краснова поводила себе дуже зверхньо. Вона вигукувала з машини, що приїхала у Львів, аби дати концерт замість Анни Асті, яка зрадила Україну та прийняла російське громадянство. Що ж до самої  політичної позиції Вікторії, то вона продовжує замовчувати війну.

Скандальна столична блогерка приїхала у Львів. Її неодноразово ловили в Києві на "покатушках" у комендантську годину. У дівчини та її молодого чоловіка звідкись зʼявилися перепустки. Тепер хоче отримати такі ж у Львові.

- повідомляє телеграм-канал.

Увага! На відео присутня нецензурна лексика! (18+)

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Усик креативно відреагував на скандальні висловлювання Фаріон про російськомовних військових. Знаменитий боксер записав до болю символічний вірш.