"Вона виправдовується": Михайло Діанов не підтримав Олю Полякову після скандального весілля експрокурора

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Захисник "Азовсталі" Михайло Діанов хоч і близько товаришує з Олею Поляковою, проте не став публічно захищати її після виступу на лакшері-весіллі у Львові. Що про скандал думає сам військовий і чи пов'язано з цим те, що він не прийшов на концерт артистки в Києві - подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Михайло Діанов зізнався, що обговорював з Олею Поляковою її виступ на весіллі колишніх прокурора і співробітниці ДБР . Морпіх висловився, що перед тим як погоджуватися на цей захід, вона повинна була перевірити замовників. І все ж, за його словами, співачка не зробила нічого поганого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це чоловік розповів в інтерв'ю Яніні Соколовій для її YouTube-каналу. У розмові з журналісткою Михайло Діанов підкреслив, що Полякова лише виконувала свою роботу, а перевіряти молодят повинні були відповідні інстанції, а не співачка.

Дивіться. Полякова нічого поганого не зробила. Мається на увазі, вона не колаборант. Те, що такий вчинок через незнання і через небажання, можливо, це знати. Я розумію, це твоя робота. Тебе запросили, тобі за це заплатили. Усе чітко. Але якщо вже ти співаєш на весіллі, в Україні, під час повномасштабної... Я їй написав два прізвища і написав, що зобов'язана була. Вона виправдовується, вона каже: "Ну Міша, я реально не знала. Ну не знала",

- розповів Михайло Данилов.

Цікаво, що 26 жовтня Оля Полякова виступила в Києві з оновленою програмою "Все буде добре". І хоча на її сольному концерті з'явилися її багато друзів і колег, Михайла Діанова серед них не виявилося. Сам він зізнався, що справді проігнорував шоу артистки.

Це питання (перевірити замовника - прим. ред.), можливо, навіть не до неї, можливо до продюсерів. Її робота співати. Ми з нею не посварені, але я на концерт до неї не пішов. Це такий мій бзик тепер,

- підкреслив захисник України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше стало відомо, на що Полякова пустила гонорар зі скандального львівського весілля. Під час свого сольного концерту артистка зробила резонансну заяву.