Ілона Гвоздьова здійснила мрію: танцівниця зробила операцію зі збільшення грудей (ФОТО)

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна хореографиня Ілона Гвоздьова здійснила свою давню мрію і зробила операцію зі збільшення грудей. Як вона почувається після хірургічного втручання - подробицями ділимося на HOCHU.ua!

35-річна переможниця "Танців з зірками 2018" вкрай серйозно підійшла до питання збільшення грудей, адже розуміла, що це непроста операція. Хореографиня впевнена, що після таких змін у зовнішності вона позбудеться комплексів , які з кожним роком тільки збільшувалися. І хоча чоловік знаменитості був проти хірургічного втручання, сама вона все ж звернулася по допомогу до професіоналів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Після проведеної операції та виходу з наркозу Ілона Гвоздьова записала відеозвернення для своїх підписників. У кадрі танцівниця розповіла про своє самопочуття і подякувала всім за підтримку. Наразі на неї чекає тривалий етап відновлення, тому поки що хореографиня має носити спеціальний корсет.

Мене щойно перевели в палату. Я відходжу від наркозу. Усе добре. Дякую всім, хто хвилювався, дякую моїй групі підтримки. Усім членам сім'ї передзвонила, жива-здорова, лягаю спати,

- коротко розповіла Ілона Гвоздьова.

Ілона Гвоздьова здійснила мрію: танцівниця зробила операцію зі збільшення грудей (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/ilonagvozdeva
Ілона Гвоздьова здійснила мрію: танцівниця зробила операцію зі збільшення грудей (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як ми вже зазначили, чоловік Ілони Гвоздьової спочатку був проти її ідеї збільшити груди. Однак незабаром він все ж підтримав дружину і сказав найважливіші для неї слова.