"У мене - невиліковна хвороба": MELOVIN шокував зізнанням (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Український співак Меловін ошелешив своїх фанатів сумною новиною. Подробиці - в нашому матеріалі.

26-річний артист на офіційній сторінці у Tik-Tok повідомив, що він невиліковно хворий. Виконавець заявив, що хотів розповісти про це давно, однак не міг зібрати себе до купи.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист зізнався, що цю хворобу неможливо вилікувати. Також він розповів, Що його раптове схуднення напряму пов'язане із загадковим недугом. Окрім того, засмучений співак повідомив:

Я хочу поділитися цим з вами, тому що ви - моя сім'я і ви маєте про це знати. Бо багато людей або здогадуються, або роблять на це якісь такі натяки і мені то трошки ріже. Я подумав, що все ж таки треба поговорити. Це для мене важко. І важко було з цим зібратись і розказати. Так як я довго проходив різні медичні обстеження, і пропадав, і не з'являвся у соцмережах і ви це самі знаєте. І потім один момент я почав активно вести своє життя, тому що зрозумів, що коли як не зараз це робити. Наша сила лише в бажанні допомоги собі. Я сподіваюся, ви мене підтримаєте. Всі подробиці я хочу розказати вам якомога особисто. Тому чекаю в себе у сторіс. Будемо поближче.

@mr.melovin

Подробиці в інсті - melovin_official

♬ оригінальний звук - MÉLOVIN
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін пояснив своє бажання знову представляти Україну на Євробаченні. Нині співак готує свій концертний номер.