Уже друга річниця: Періс Гілтон поділилася рідкісними кадрами з весілля (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Весілля Періс Гілтон, поза всякими сумнівами, стало одним із найбільш обговорюваних у Голлівуді. І це не дивно, адже позбавлена спадщини в сімейному бізнесі Hilton Hotels, розуміється на розкішних вечірках і гуляннях, які обговорюватимуть у всьому світі.

Здавалося б, тільки нещодавно Періс Гілтон вперше вийшла заміж, а вже днями подружжя відсвяткувало другу річницю. На честь цього знаменитість поділилася архівними кадрами з весілля, показавши одразу 3 різних вбрання з 6, які вона приміряла за той вечір. До слова, тоді цілих 45 іменитих дизайнерів підготували для світської левиці вбрання як для церемонії, так і для гулянь, що розтягнулися на кілька днів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На своїй сторінці в Instagram знаменитість поділилася рідкісними фото з весілля і зворушливо звернулася до чоловіка, американського підприємця Картера Реума. Періс зазначила, що день їхнього одруження став найщасливішим у її житті, і донині вона відчуває глибокі почуття до коханого.

До 2021 року 11 листопада було просто моєю улюбленою датою. Тепер це річниця одного з найкращих днів у моєму житті. З другою річницею, моє кохання! Дякую, що змусив мене почуватися найщасливішою дівчиною у світі. Дуже щаслива і вдячна за це прекрасне життя, яке ми будуємо разом. Люблю тебе,

- звернулася Періс Гілтон до чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Періс Гілтон скопіювала "Toxic"-образ Брітні Спірс . На вечірку з нагоди Геловіну, світська левиця прийшла у вбранні своєї давньої подруги.