Періс Гілтон скопіювала "Toxic"-образ Брітні Спірс 20-річної давності (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Світська левиця Періс Гілтон - одна з багатьох знаменитостей, які обожнюють Геловін, тому щорічно вона продумує цікаві образи та незвично їх стилізує. Цього разу вона перевтілилася у свою давню подругу Брітні Спірс, вибравши одне з найзнаменитіших її вбрань.

Цього року Сінді Кроуфорд і Ренді Гарнер влаштували костюмовану вечірку Casamigos Halloween, де зібралися знаменитості Голлівуду. Серед них опинилася і 42-річна бізнесвумен Періс Гілтон, яка скопіювала образ співачки, популярної у 2000-х.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На вечірку Періс приїхала у вбранні стюардеси, яке практично в точності повторило образ Брітні Спірс із кліпу "Toxic", що вийшов 20 років тому. Так, вона приміряла блакитну мінісукню з глибоким декольте, яку доповнили високі чоботи в тон, рукавички, а також пілотка. Своє вбрання Гілтон продемонструвала в короткому ролику в Instagram , який супроводжувала композиція Gimme More.

На честь нашої королеви. Щасливого Геловіну,

- підписала публікацію Періс Гілтон.

Періс Гілтон скопіювала "Toxic"-образ Брітні Спірс 20-річної давності (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/parishilton
Періс Гілтон скопіювала "Toxic"-образ Брітні Спірс 20-річної давності (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/parishilton
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Періс Гілтон показала свого єдиного сина . Однак шанувальники зірки відзначилися неоднозначними коментарями в бік 10-місячного малюка.