Не потрапила до VIP-списку: колишню Леонардо Ді Капріо не пустили на його розкішну вечірку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Днями знаменитий американський актор Леонардо Ді Капріо відсвяткував свій день народження. На честь свого 49-річчя голлівудський холостяк влаштував розкішну вечірку, на якій вдалося засвітитися його подрузі, співачці Риті Оре. А ось для колишньої обраниці актора, моделі Вікторії Ламас, місця в списку гостей так і не знайшлося. Що про це відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Американські таблоїди поширюють інформацію, нібито Леонардо Ді Капріо не пустив на свою вечірку експодругу Вікторію Ламас. Імовірно, 24-річна модель не змогла потрапити до VIP-списку гостей, тож залишилася стояти в черзі на вулиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Видання Page Six повідомило про це, посилаючись на фото, зроблене папараці. На ньому Вікторія Ламас стояла біля місця проведення вечірки разом із подругою. За даними видання, кількість гостей суворо дотримувалася, тому охорона не пускала до закладу тих, хто не потрапив до списку запрошених. А ось хто засвітився на вечірці, то це Кім Кардаш'ян, Ченнінг Татум, Зої Кравіц, Ріта Ора і багато інших знаменитостей. Водночас колишня дівчина Ді Капріо не змогла потрапити всередину закладу.

Зазначимо, чутки про роман Леонардо Ді Капріо і Вікторії Ламас з'явилися в грудні 2022 року. 24-річну модель не раз помічали в компанії завидного холостяка, а інсайдери стверджували, що пара дійсно часто тусується разом. І все ж зараз таблоїди кажуть, що актор так і не побудував довготривалих стосунків із донькою актора Лоренцо Ламаса та моделі Playboy Шони Санд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Леонардо Ді Капріо підловили за пристрасним поцілунком зі ще однією молодою моделлю. Цього разу його помітили в компанії 25-річної Вітторії Черетті.