Після "богохульного" кліпу, у цьому році Христина Соловій більше не відправиться в тур

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

На тлі скандального кліпу Христини Соловій і гурту "Жадан і собаки" співачка поділилася важливими новинами. Разом із командою вона прийняла рішення перенести тур українськими містами. У чому причина - розповідаємо на HOCHU.ua!

На своїй сторінці у Facebook Христина Соловій зазначила, що всі концерти благодійні та були підготовлені заради того, щоб зібрати кошти на допомогу 1 штурмовій роті 3 ОШБр. Однак з огляду на всі розтрати на організаційні моменти, музикантам не вдасться зібрати необхідні кошти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тому артистка разом зі своєю командою прийняла рішення не вирушати в концертний тур цього року. Але, заздалегідь засмучуватися шанувальникам Соловій не варто. Адже вона пообіцяла, що вирушить у тур уже 2024 року, розширивши список міст, у яких виступить.

Основна мета цього туру - передати кошти на допомогу 1 штурмовій роті 3 ОШБр. Зараз бачимо, що, з урахуванням витрат на організацію концертів, благодійну суму зібрати не вдається. Я б дуже хотіла, щоб концерти відбувалися заради концертів, але зараз інші реалії. Немає нічого важливішого за нашу перемогу і наших захисників, тому я переконана, що всі зусилля мають бути спрямовані на них.
Тур буде доповнено східними містами, дати ми з командою анонсуємо пізніше,

- написала Христина Соловій.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Христина Соловій назвала своїх зіркових колег "дурами" . Зокрема, артистка обурилася діям Тіни Кароль і Світлани Лободи.