Спроби змінити орієнтацію? Путініст Кірокоров готується до весілля з матір'ю його дітей

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після неосяжної кількості пластичних операцій шанувальник путінського режиму Філіп Кіркоров здивував черговими змінами в житті. Російський співак вирішив вступити в офіційний шлюб. Однак навряд чи союз отримає шанс стати щасливим, адже вже не перший рік блукають чутки про справжню орієнтацію Кіркорова.

Відомо, що Філіп Кіркоров був одружений лише один раз, на Аллі Пугачовій. Довгі роки навіть після знаменитості зберігали близькі стосунки, проте останнім часом все могло критично змінитися. Адже примадонна російської естради публічно засуджує російську агресію, тоді як сам Кіркоров завзято розважає росіян і невтішно висловлюється проти українців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Але, судячи з останніх новин, путініст вирішив знову вирушити під вінець. Після того як він неабияк "тюнінгував" свою зовнішність у кабінетах пластичних хірургів, Кіркоров не раз заявляв, що на такі зміни його надихнула загадкова обраниця. А днями росЗМІ все ж дізналися більше подробиць.

За повідомленнями пропагандистів, Філіп Кіркоров закрутив роман із жінкою, яка була сурогатною мамою його дітей. Ба більше, путініст уже нібито купив каблучку для заручин, однак ставати перед жінкою на одне коліно він усе ще не поспішає.

Привіз їй обручку. Так! Гаразд, нехай поки що походить холоста, а далі подивимося,

- заявив Кіркоров.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Гордон разом із дружиною оприлюднили інтимне листування Кіркорова з Паніним. І хоча сам путініст намагається довести свою гетеросексуальність, у Мережі з'являється дедалі більше доказів протилежного.